Egyszerű ingyenes facebook alkalmazás készítés 7 lépésben

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Vannak facebook ingyenes alkalmazások, melyek reklám értékét nagy hiba lenne nem kihasználni. Mérhetetlen sokkal próbálkoztam az évek alatt. Mindig lázba hozott a tesztelésük, mindegyikben láttam fantáziát.

Most egyféle online ingyenes facebook alkalmazást mutatok be Neked, melyet 7 lépésben Te is pillanatok alatt el tudsz készíteni. Íme:

  1. Elhatározás, hogy szeretnél a facebook oldaladra ingyenes facebook  alkalmazást elhelyezni, mellyel a látogatóid számát növelheted, vagy esetemben a látogatóidat zárt csoportjaidba invitálhatod. Nézd csak meg az én egyik facebook oldalamat és próbáld ki a kész alkalmazásokat.
  2. Nyisd meg a http://pagerider.com/ oldalt.
  3. Lépj be egyszerűen az oldalra a facebook profiloddal.
  4. Válaszd ki az egyik ingyenes alkalmazást: Freedom vagy Creativity. Nekem a Nyomdai anyagok gyártás-előkészítése csoportba invitáló a Freedom alkalmazással készült
  5. Töltsd föl egy szerkesztett képet és a csoport linkjét írd be az alkalmazás megfelelő helyére.gyek
  6. Élesítsd az alkalmazást.
  7. Menj át arra a facebook oldaladra, melyre kérted az ingyenes facebook alkalmazás telepítését. Itt a beállítások/alkalmazás oldalon keresd meg a telepített alkalmazást és töltsd föl egy 111×74 pixeles képet, mely az oldalsávodban fog megjelenni.

 

111x74gyek

 

<