«

»

Egyedi kupon készítés szerkesztői tudás nélkül

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

online kupon sablonKönnyű dolga van annak, aki kezel grafikai programokat és még egy kis grafikus vér is csörgedezik az ereiben, de mit tegyen az, aki legfeljebb word dokumentumokat kezel és azt is csak alap szinten?

Nos, találtam a neten egy kiváló lehetőséget azoknak, akik egyedi kuponokat szeretnének szerkeszteni.

Természetesen ki is próbáltam, hiszen olyat tudok ajánlani, amiről tudok is valamit.

Kattints a képre és nézd meg a pdf-et, amit az ingyenes word sablon átírása után készítettem.

A kupon készítés nem is olyan nagy ördöngősség. Nézd csak meg a pdf-t, abban linkelhetővé tettem a feltett akciókat és a sablon letöltést is. Töltsd le a sablont, írd át a szöveget és ha szeretnéd, színezd is át, majd ments egy pdf-et és már nyomtathatod is. A kupon szerkesztés nem csak nyomtatási célból lehet fontos, hanem az online reklámjaidhoz is.

Nem vagyok grafikus, csak kezelek grafikai programokat. Kattints a képre és csatlakozz a facebook zárt csoportomhoz, ahol további hasznos ingyenes képszerkesztési segítséget kaphatsz.
nem vagyok grafikus

Természetesen az egyedi szerkesztést rám is bízhatod, de örömmel veszem azt is, ha az instrukcióim szerint Te magad készíted elő a nyomdai anyagaidat.

“Nem vagyok grafikus” nevű facebook csoportomba várom mindazokat, akik nem grafikusok, de mégis szeretnének nyomdailag elfogadható állományokat szerkeszteni.

Nyomdai gyártás-előkészítő vagyok, így az évek alatt sokféle leadott állománnyal találkoztam.
A csoportban online ingyenes képszerkesztőkkel ismerkedünk és meg tanuljuk úgy használni őket, hogy megfelelő végeredmény szülessen.

A vállalkozásomban arra törekszem, hogy az ügyfeleim megtanulják saját maguk előkészíteni a nyomdai munkáikat, melyet egy pici átalakítással én már nyomdakész pdf állománnyá tudok “varázsolni”.

Kipróbáltam pár ingyenes képszerkesztőt, próbáld ki Te is:http://nyomdaiakciok.hu/termek/ingyenes-online-kepszerkeszto-programok-ebook/

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai termékek szerkesztésével, gyártásával, és egyedi ajándékötletek kitalálásával és megvalósításával kapcsolatban is.

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<