«

»

Egyedi karácsonyi képeslap készítés online ingyenes programmal

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Érdemes legalább évente egyszer a családodról közös fotót készíteni, így a családtagok, rokonok, barátok számára családi képeslapot küldhetsz.

A Nem vagyok grafikus facebook csoportomban több online és/vagy ingyenes képszerkesztőt tesztelünk, most itt egy fajtát szeretnék bemutatni.

Kattints a http://hu.photofuneditor.com/christmas-photo-frames oldalra, válassz egy neked tetsző keretet, abba töltsd föl a saját családi fotódat és máris mentheted a kész képet.

Nagy előnye, hogy ha  a nagyobb felbontásban mented le, akkor fénykép nyomtatással akár postán is feladható egyedi karácsonyi képeslapot készíthetsz.

Több típust is kipróbáltam, Téged is erre biztatlak. Örömmel veszem, ha megmutatod a saját karácsonyi családi képeslapodat a Nem vagyok grafikus facebook csoportomban vagy a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár oldalamon erre a posztra kattintva: 

 

A családomnak ezúton is köszönöm, hogy mindenben mellettem állnak, támogatnak és még a közös fényképünket sem bánják, ha megmutatom Nektek:)

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<