Decemberi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a december nagyon kiélezett időszak. A karácsony közeledtével kötöttebbek a határidők és az előre megrendelt munkák miatt nagyon kevés lehetőség van új gyártásokat vállalni. Sajnos nálam is így történt, már voltak munkák, melyekre nemet kellett mondanom. Nehéz szívvel tettem…

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen a könyvgyártások és naptár gyártások kerültek előtérbe.

A decemberi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

A novemberben leadott megrendeléseket szerkesztettem, gyártottam. 

Anett könyvéről a novemberi blogbejegyzésemben már írtam. Különleges csemege volt az elkészítése. A rendelkezésere álló színes fotók méretéhez igazítottuk a könyv formáját.  Keménytáblás könyv készült belőle és újdonságként nem oldalra nyílt, hanem felfele. Természetesen lemodelleztük a teljes gyártás előtt, így Anett is eldönthette, hogy ezzel a megoldással elégedett-e. Judit spirálozott naplói olyan népszerűek lettek, hogy szükséges volt egy plusz gyártást beütemezni. Nagyon szép borítóképeket választott hozzá. Ildikó keménytáblás mesekönyve kb. A/4 méretben készült, klasszikus kivitellel, és nagyon szép egyedi grafikákkal. Nagy öröm volt Őt személyesen is megismerni, amikor eljött a kész könyvekért. Mónika ismét kért családi fotókból falinaptárt. Évek óta készíthetem neki, így látom a gyermekeit is felnőni! Éva már előre gondolkozott és foglalási rendszerben adott le névjegy rendelést. Anikó a tánciskola fotóiból rendelt plakát naptárakat. Most újra gondoltuk  és fekvő alakban készítettünk montázsokat a növendékek örömére sok fotóval:) A 2018-as egyedi borítós határidőnaplók nagyon népszerűek, szivacstáblás kivitellel készülnek, jó a tapintásuk, és természetesen minimum 1 db készülhet. Utolsó pillanatra lettek készen ezek a naplók, de még mindenkihez odaért. Yvette kislánya most született, ő a második baba náluk. Nagy öröm volt a családi fotókból álló képekből falinaptárt készíteni nekik. 

A gyártások mellett természetesen az online munkák is készültek: a holnapokra a blogírások, képfeltöltések, a facebook időzített marketing posztok. Ezek mindig különlegesek számomra, mert a megbízások által jobban betekinthetek az ügyfeleim munkájába.

Utolsó utáni pillanatra hagytam a családomnak szánt apró ajándékokat. Mamának a szokásos falinaptárt a gyerekek, unokák, dédunokák fotóival, családomnak a 100 képes fotóalbumot a 2017-es évünkről. Sikerült olyan képeket is belecsempésznem, ami még nekik is meglepetés volt. A képekre egyedi szöveget tettem, pici emlékként. Nagy boldogság volt látni, ahogy együtt nézik az albumot. Nagyon szeretem őket! Hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzájuk tartozhatom!

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu