«

»

De jó, de jó hullámzó víz effekt a határidőnaplón

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

via GIPHY

Jó, lehet, hogy egy gif animáció készítés nem is akkor nagy hír, hiszen ilyet bárki online ingyenes programokkal is tud készíteni.
De nézd csak meg újra és újra.
Én nagyon oda és vissza vagyok az egyedi határidőnaplókért.
Izgalmas, hogy sohasem készül két egyforma, mindig személyes és mindig igaz, hogy sosem felejtem el ajándék lesz belőle:)

Egyébként Te magad is készíthetsz ilyen víz hullámzásával feldobott mozgó képet online ingyenes megoldással.

Kattints a http://watereffect.net/ felületre, oda töltsd föl egy képet, kattints az elküldés gombra, majd töltsd le magadnak a kész képet.

Ha szeretnéd mondjuk fb oldalon is megjeleníteni, akkor a letöltött gif állományt töltsd fölt a http://giphy.com/ oldalra és az ott megadott linket használd a megosztáshoz, így:

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<