Az idézetes kártyák a legjobb útravaló ajándékok – Katiötletek

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Idézetes kártya készítés nem egy ördöngősség, mégis kevesen gondolnak rá, hogy ezt adják ajándékba útravalónak a diákjaiknak, virágcsokor mellé üzenetként, vásárlások mellé ajándékként. Ha névjegy méretről beszélünk, akkor jellemzően a név, telefonszám, titulus, elérhetőség kerül rá, de nagyon ritkán kerül rá a saját mottód vagy egy idézet, amit szeretsz.

Az idézetes kártya akciós termékemmel most azoknak segítek, akik szívesen ajándékoznak ilyen apró ajándékot, kattints a képre és a megnyíló webáruházamban nézd meg a termék leírást.

48 féle idézetet használunk a kártyacsomagban, így ha tanárként a diákjaidnak szánod, akkor mindenkinek más idézet juthat.

Évekkel ezelőtt Szegeden a Pályaválasztási napokon belül kértek fel a Nyomdász Műhely létrehozására, itt szerettem volna a látogatóknak útravaló kártyákkal kedveskedni.

A műhelyemben játékos nyomdai feladatokat lehetett megoldani, és a végén a lefele fordított kártyákból húzhattak a vendégeim.

Minden korosztály kivétel nélkül a számára a legtöbbet jelentő idézetet húzta.

Nagyon megható volt, amikor egy régi ismerősöm is betért hozzám, a gyermekét kísérte a rendezvényre. Nagyon szomorú és szótlan volt. Biztattam, hogy ha már nem is játszik velünk, húzzon egy idézetes kártyát. Emlékszem az arcára, a testtartására, amikor elolvasta a kihúzott idézetet, elsírta magát, majd rám nézett és azt mondta, hogy telitalálat volt az idézet és nagyon hálás érte, sokat segített neki a mostani élethelyzetében. Pár perc múlva már beszélgetni is tudtunk és nagyon jó volt látni, hogy mosolyogva távozott a Nyomdász Műhelyemből.

Szeretnék veletek megosztani még egy apró történetet. Pár éve egy gyorstalpaló intenzív angol tanfolyamon vettem részt. Szó szót követett és miután kiderült, hogy nyomdász vagyok, a tanárnő azonnal névjegykártyát is rendelt tőlem. Klasszikusat a tanárnő kedvenc színeivel. A tanfolyam végén említettem neki, hogy készítek idézetes kártyákat is és milyen sokan szeretik. Angol tanfolyam lévén az idézeteim nem lettek volna jó, de a tanárnő tovább gondolta az ötletemet és a tanfolyam lezárásakor egy kisméretű kézzel írott angol idézetes kártyát adott át,mindenkinek más idézettel. Nagyon megható volt! Nagyon hálás voltam érte. Egyrészt, mivel tovább gondolta az ötletemet, ezáltal én is adni tudtam valami ajándékot, másrészt az idézetért, amit nekem írt, személyre szólóan.

Apró ötlet, de érdemes továbbgondolni!

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel és online marketinggel kapcsolatban (fb és weboldal).

Üdv, Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu
Nyomdai úton megvalósítható ötletek: www.katiotletek.hu
Nyomdai akcióim: www.nyomdaiakciok.hu