Augusztusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a augusztus egy csendesebb időszak, nálam mégis igencsak mozgalmas volt. Sokféle nyomdai termékkel, ötletes megoldásokkal.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Augusztusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Természetesen az ütemezett gyártásokkal indult az augusztus is, könyvekkel, névjegyekkel, szilikon karkötőkkel, szórólapokkal, könyvjelzőkkel. Az akciós névjegyek közül Eszter névjegye ingyenesen készült a zárt csoportban tett felajánlásomnak megfelelően. Fontosnak tartom, hogy segítsem azokat  akik most kezdik a vállalkozásukat. Orsika különleges esküvői ajándékkísérőt talált ki, ugyanarra a csillogó kreatív papírra gyártottuk, mint a meghívóját korábban. Rita utángyártást kért a könyvből, de egy picit alakítanunk kellett rajta, mivel most más alapanyagra készült és ehhez igazodni kellett a gerincmérettel is. Gabi névjegykártyája változatlan utángyártás volt, bár szívesen tettem volna rá az ékszereiből fotót, annyira oda vagyok értük. Henrietta és Mariann egyedi szilikon karkötőt rendelt, nagyon mutatós lett. Anita, Anikó és Andi facebook oldalához posztokat készítettem (bevallom ez egy új izgalmas szolgáltatás nálam, egyre többen igénylik). Nóri egy több évtizedes könyvének a reprint kiadását bízta rám. Sok órát töltöttünk a nyomdai formára alakítással, de a jóváhagyás előtt úgy döntött, hogy mégsem szeretné megvalósítani, amit nagyon sajnálok, mert kihoztuk a szkennelt anyagból a maximumot az előkészítés során. Mindenképpen csalódásként élem meg, mert úgy döntött, hogy ezért a munkámért nem fizeti ki a szerkesztési díjat sem. Így jártam, rágódtam rajta napokig, aztán rájöttem, hogy olyan csodás munkákat bíztok rám, ami bőven kárpótol ezért a furcsa történetért. Anikó és Anita weboldalát is kezelem, folyamatosan teszek fel posztokat, frissítem a bővítményeket és töltöm föl a galériákat, ezt egy kicsit rapszódikus munka, de a posztok és a kulcsszavak miatt mindenképpen sikert, látogatottságot hoz a honlapnak. Többen töltötték le az oklevél sablonomat és tették egyedivé. A jövőben úgy látom van igény ennek a bővítésére. Orsi full fekete tónusú névjegyéért aggódtam, de szinte tökéletes lett, még a vékony vonalú betűk és szépen kijöttek. Gáboréknak 3D műgyanta matrica készült, Timinek plakátot szerkesztettem. Szeretem, ha van egy skicc és utána azt csinálhatok, amit szeretnék. A hónap végére befutottak a szeptemberi ütemezett gyártásokhoz a rendelések, így a szeptember is változatos lesz:)

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

No, mégis van egy kedvenc. Vannak készen modell könyveim fóliázott borítóval, nyomatlanul, ehhez vettem arany-ezüst-piros lakkmarkereket és kértem meg a lányomat, hogy dekoráljon ki pár modellkönyvet. Sokkal jobbak lettek, mint vártam!!!

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

 

<