ÁSZF

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Kérjük figyelmesen olvasd el vásárlás előtt!

 

A rendelés menete:

Rendelésedet leadhatod az info@katiotletek.hu vagy a  katiotletek@gmail.com e-mail címemre, vagy közvetlenül is megrendelheted az adott termékek kosárba helyezésével a nyomdaiakciok.hu katalógus oldalamon.

Visszaigazolás:

Árajánlatkérésedre és megrendelésedre 48 órán belül visszaigazolást küldök. A megrendelésed a visszaigazolásommal válik véglegessé.

Szerkesztendő anyag nyomtatását csak a jóváhagyásod után kezdem el. Jóváhagyás utáni javítási lehetőségre nincs lehetőség, a nyomtatott termék kiszámlázásra kerül.

Kész termék átvétel, fizetési mód:

 • elkészült termékedről telefonos és/vagy e-mail értesítést küldök
 • átadás mindig az egyeztetett megoldással történik. Szegeden a személyes átvétel díjtalan, 10 kg-ig a futárköltség 1900 Ft, a fölötti súly esetén egyedi szállítási ajánlatot adok meg.
 • fizetési mód: szerkesztés jóváhagyása után előreutalással történik. Gyártás, csak a termék előre kifizetése után indul el. Egyedi megállapodásra természetesen van lehetőség, ez mindig írásos egyeztetés lehet.

Szerkesztett anyagok archiválása

 • A szerkesztési árak minden esetben részletesen tartalmazzák az elvégzendő munkát. Ennek elfogadása után indul a szerkesztés. Az állomány írásbeli jóváhagyása után indul el a gyártás. A szerkeszthető anyagokat 60 napig tárolom, utána törlöm.
 • A nyomdakész pdf állomány a megrendelő tulajdona, ezt az állományt érdemes elkérni a megadott intervallumig, 60 nap után ezek is törlésre kerülnek. Ezek után javításukra, módosításukra már nincs mód, kizárólag újra szerkesztés/tervezés formájában.
 • Számítógépes szerkeszthető állományokat NEM archiválok, erre ajánlatot sem áll módomban megadni.

“A tervezői honorárium, tiszteletdíj az elvégzett szellemi munka ellenértéke. A technikai feldolgozás (szövegbeírás, scannelés, fotófel- dolgozás, retus, képmódosítás, színrebontás, színes print, digitális vagy analóg proof, levilágítás stb. költségei) külön elszámolás tárgya. Az elkészült grafikai mű eredeti példánya (terv, tervrajz, rajz, illusztráció, vagy adatállomány) a tervező szellemi tulajdonában marad. Bármely későbbi változtatás, vagy módosítás csak a tervező bevonásával, vagy ha ez nem lehetséges, annak szellemében hajtható végre. Az elkészült tervek és adatállomány archiválására a tervező nem köteles. Számítógépes adatállomány esetében a tervező – külön megállapodástól függően – ajánlatot tehet annak archiválására, külön díjazás ellenében. A megbízó érdekében a tervezőt kötik a bizalmas ügykezelés szabályai.”

(forrás: A MAOE, a Magyar Tervezôgrafikusok Egyesülete (Kamara) és a Magyar Képzô- és Iparmûvészek Szövetségének különkiadványa a tagok és a felhasználók számára)

Nyomdai termékek rendelése

Tájékoztatlak, hogy a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban (www.katiotletek.hu) történő megrendelés esetén a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) automatikusan a Megrendelő és Szabó Katalin egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Katiötletek) között kötött szerződés részévé válnak.

Az ÁSZF tárgya: Katiötletektől történt megrendelés általános szerződési feltételeinek ismertetése.

Kérjük, hogy csak akkor vásárolj a Katiötletektől, ha jelen ÁSZF feltételeit megismerte, és azt maradéktalanul elfogadja. A vásárlás esetén a jelen ÁSZF valamennyi rendelkezése elfogadottnak tekintendő.

Tájékoztatlak, hogy az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ekertv.) rendelkezései szerint a Megrendelő és Szabó Katalin ev. között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.

 

Hogyan vásárolhatunk?

A Katiötletek munkanapokon 8-16 óráig várja rendelésed az info@katiotletek.hu címen. Termékeinkről részletes leírást a megrendelés visszaigazolásban is rögzítjük  A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Megrendelés 

A Megrendelés menete:

1. A rendelni kívánt termék leírást emailben szükséges elküldeni. Fontos megadni a mennyiséget, a pontos paramétereket, a számlázási/postázási adatokat, illetve szerkesztési igény esetén a szerkesztéshez szükséges kép és szöveganyagot.
2. A megrendelés a visszaigazolásommal válik véglegessé, melyben az elkészítési határidőt és a pontos rendelési összeget is rögzítem.
3. A kész termék átvétele történhet személyesen vagy kérhető futárszolgálattal a küldése.

A vállalt elkészítési határidőért a Katiötletek vállal felelősséget. A futárszolgálat hibájából történő bármilyen határidő módosulás teljes felelőssége a futárszolgálatot terheli. A szállításkor a rendszer automatikus csomagszámot küld, mely alapján a csomag kiszállítás nyomon követhető.

Kérlek kísérd figyelemmel a levelezésed, mert e-mailben tartom Veled a kapcsolatot és tájékoztatlak a rendelés menetéről, kiszállítás idejéről, a szállítási költségről vagy a rendelt termék beérkezéséről.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az legkorábban azt követő napon kerül feldolgozásra.
A Katiötletek minden esetben-e-mailben visszaigazolja a rendelés feldolgozását. Fényképes és/vagy feliratos egyedi termékek rendelése esetén minden esetben visszaküldjük jóváhagyásra a tervet. A terv elfogadása után számítható a teljesítési határidő.
Szabó Katalin ev. fenntartja a jogot, hogy akár a már visszaigazolt megrendelés esetén is – részben vagy egészben – elálljon a szerződéstől, és visszautasítsa a megrendelés teljesítését. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

 

Fizetési lehetőségek

1. Fizetés előre utalással

Nyomdakész anyag jóváhagyása után szükséges a rendelt termékek árát előre utalni, gyártás ezután indul el.

2. Egyedi megállapodás szerint

Ügyfeleimmel egyedi megállapodások megkötésére is van lehetőség, ez mindenképpen írásos formában történik.

 

Jogi tudnivalók

Távszerződés

A Megrendelés emailben vagy űrlapon való elküldésével és annak Szabó Katalin ev.. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Szabó Katalin ev. H-6771 Szeged, Iskola u. 4. (adószám: 65945579-2-26 Szeged; telefon: 06(70)535-1726 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel: a Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni.

Megrendelő jogosult a megrendelésétől elállni mindaddig, amíg a szerkesztett anyag jóváhagyása meg nem történik.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Csongrád Megyei Bíróság illetékességét kötik ki.

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Szabó Katalin ev. a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja (Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57094/2012, NAIH-57097/2012), azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

Egyedi fényképes termékek rendelése

Tudnivalók egyedi fényképes termékek rendelése esetén:

 • A termékre kerülő kép és/vagy felirat szerkesztés a megadott ajánlat szerinti összeg.
 • Gyártás előtt minden esetben jóváhagyásra elküldöm a beméretezett tervet a rendeléskor megadott email címre.
 • A jóváhagyást írásos formában kérem az info@katiotletek.hu vagy a katiotletek@gmail.com címre.
 • Gyártási határidő a jóváhagyástól számítódik.

Garancia, szavatosság, elállás joga fényképes termékek rendelése esetén:

 • Elállás joga fényképes termékek rendelése esetén kizárólag az írásos jóváhagyás előtt illeti meg a vásárlót. A rendeléstől való elállást írásban kérem jelezni az info@katiotletek.hu címen. Jóváhagyott termék kigyártásra kerül és minden esetben kiszámlázásra is kerül.
 • Garancia fényképes termékek rendelése esetén: a rendelt termékre kerülő fotók a megrendelő tulajdonát képezik. A megrendelő felelőssége, hogy a fotón szereplő személyektől beleegyezést kérjen arra, hogy a kész tárgyon megjelenjenek. Szabó Katalin ev. a küldött képek minőségéért garanciát nem vállal, gyártás előtt minden esetben felhívja a figyelmet, ha a küldött képek minőségével problémák lehetnek. A kész fényképes termékek nem megfelelő tisztításából, használatából eredő hibákért garanciát nem vállalunk.
 • Szavatosság: a fényképes termékek esetleges nyomathibáit kérjük írásban a lefotózott termékkel együtt jelezni. A gyártási technikából eredő hibákat az írásos jelzéstől számított 8 napon belül kivizsgáljuk. A termék visszajuttatása részünkre a megrendelő  költsége. A kivizsgálás után döntjük el, hogy cseréljük a terméket vagy az árát visszaadjuk.

Kérjük a fényképes termékek rendelése, jóváhagyása során nagy körültekintéssel járjon el. Jóváhagyott, kigyártott terméket a megrendelő köteles átvenni és számla ellenében kifizetni.

<