Áprilisi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban az április a könyv előkészítések és a tanári ajándékötletek hónapja. Sorra érkeznek a könyvgyártással kapcsolatos kérdések. Nincs két egyforma kérdés.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Április nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Vivi első könyve megszületett egy kis nyomdai előkészítési tanácsadással. Le a kalappal a regények írói előtt!!! Megérkeztek a foglalások a kis példányszámos könyvgyártás termékemre. Mihály könyve még szerkesztés alatt van, de a 48 db-os mennyiség neki is kedvező volt. Barbi húsvéti csomagját nagyon szerettem készíteni. Valaha nagy képeslapgyűjtő voltam, ezért az ilyen típusú munkák különösen kedvesek számomra. Judit nem kért segítséget az oklevél sablon használatához, Jennifer viszont rám bízta még a szöveg kitalálását is. Ezt a munkát nagyon szeretem! Elég ha tudom kinek és milyen alkalomra szeretnétek és a többi rám van bízva. Laci egyedi feliratos karkötője jobb lett mint vártuk. Látszik, hogy a technika finomodik folyamatosan. Réka most fogja megkapni a hűtőmágneseket és a kuponokat, erről még nem mutathatok fotót. Nagyon egységes, harmonikus a megjelenése, ezt ezért szeretem csinálni. Gábor 3D mágneses névkitűzője jövő héten gyártódik, ütemezett gyártásban. Így jobb az ára, így elegendő volt csak előrendelni. Andival egy új közös projekt indult el, nem is tudja, hogy mennyire szívesen csinálom:) Erről is hamarosan többet tudhattok meg. Május 30-án kiderül, hogy megvalósítható-e a munkámban  a sikerdíjazás ötlete:) Az egyik megbízást ugyanis így vállaltam. Csak akkor szükséges fizetni, ha  a várt sikert érjük el az elvégzett  munkámmal. János első fecskeként bevállalta, hogy a könyv-tár szolgáltatásomat igénybe veszi. Neki meglepetés, hogy megkapja tőlem ajándékba  a kölcsönzési szolgáltatás is:) Gáborral már rutinszerűen gyártjuk a 3D matricákat, ezek még készülőben vannak, ezért nem fotóztam le. Rita könyve hamarosan publikus lesz, már csak párat kell aludni. Kata anyagait most szerkesztik, itt egy picit necces lesz a gyártás, de megoldjuk. Timivel saját közös titkos csoportunk van, így gyorsan lehet ellenőrizni a szerkesztéseket. Nem sok időt hagytunk a gyártásra, szó szerint annyi ami a kinyomáshoz+száradáshoz kell, hogy szállítható legyen és odaérjen időre a rendezvényre.

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

<