A matrica színe és fonákja

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Ügyfelemmel matricagyártásról beszélgetünk. Számolunk, osztunk, szorzunk, mi hogyan érné meg.

Párbeszéd részletek:

Ügyfelem: Elkészült a matrica, de nem igazán vagyok vele kibékülve, nagyon kicsi lett szerintem, megtennéd, hogy ránézel és elmondod az összes véleményedet?

Katiötletek: A matricát semmiképpen nem terveztem volna kerettel, ott valóban nagyon necces, hogy belevágsz, ráadásul min. 2 mm-es keret kell+kifutó, ami megint a grafika méretének a rovására megy.

Én  még most is emlékszem hogy mennyire szerettem matricákat kapni, ez az igazi döntő tényező a felhasználásban, de azt is tudom hogy sajnáltam felragasztani, mert utána már nem lehetett újra ragasztani.

Ügyfelem: Kedves Kati, remélem tudod, hogy magad ellen beszélsz! Annyira megtetszett az ötleted, hogy úgy döntöttem, meg is valósítom! Tehát: sztornó a matricagyártás, helyette megcsináltatom a grafikussal színezhetőre és a karifára felakaszthatóra, nagyon jó ez az ötlet, köszönöm szépen!!!!

A matricákkal kapcsolatban nekem ugyanez volt kiskoromban, de ilyen jól nem tudtam megfogalmazni, köszönöm, hogy ezt leírtad, mert így tudatosult is bennem…

Köszönöm még1x!!!

Katiötletek: Szia …!Mennyien mondták már ezt! De hidd el nem magam ellen, hanem magam mellett beszélek. Hű vagyok a Katiötletekhez:)

Küldj majd egy fotót ha elkészült a prototípus:)
Kíváncsian várom!
Miért lett a bejegyzés címe: a matrica színe és fonákja?
Elindultunk a hagyományos matrica tervtől és eljutottunk egy kreatív filléres ötletig.
Erről szól a Katiötletek! Fordulj hozzám bizalommal, találjuk ki együtt a legjobb ajándékokat, termékeket!