«

»

54 hasznos tipp a névjegy-gyár oldalamon

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

54 hasznos tippet beidőzítettem két óra alatt a névjegy-gyár facebook oldalamon….

Miért ennyit és miért hír ez?

Többen igénybe vettétek már az időzített facebook poszt készítésemet, melyben a honlapodhoz igazodva készítek egyedi posztokat.

Itt volt az ideje, hogy a saját oldalamon is bemutassam ezt nektek.

 

 

Eddig ezen az oldalamon jellemzően a refernciákat mutattam be és a tájékoztattalak benneteket a nyomdai akciós gyártások indulásáról, most azonban kicsit mást tettem.

9 hétre előre megírtam a posztokat tematikusan. A szombatot kihagytam, legyen az egy pihenős nap.

Miért éppen a névjegy-gyár oldalt választottam a posztok bemutatására?
Nos, látszólag ez egy apró célirányos termék… vagy mégsem az? Tovább gondoltam a lehetőségeket és egy kis gondolatébresztő komoly-vicces ötleteket osztok meg veletek.

Hétfőnként napi ajánlattal találkozhattok, kedden funkcionális tippeket adok, szerdán alapanyag választásban segítek, csütörtökön napi gondolatokat találtok, pénteken picit játszunk tippelős játékokat, szombaton pihenőnap, vasárnap extra-extrém ötleteket láthattok.

Ha tetszett a bemutatóm, akkor csatlakozz hozzám és bízd rám a Te facebook időzített posztjaid írását is:)

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<