2016 legnépszerűbb termékei a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A kíváncsiság hajtott, amikor rászántam magam és összesítettem tételesen a 2016-os nyomdai rendeléseket.

Kemény, hajtós, izgalmas év volt. Teljesült az év eleji kívánságom, miszerint a kedvenc nyomdai termékeimet, a kis példányszámos könyvgyártást szeretném előtérbe helyezni.

Minden kívánságom így teljesüljön!

2016-legnepszerubb-termekek

A képen is láthatod, hogy a munkáim több mint fele könyvgyártás volt.

Volt benne egy példányos keménytáblás napló egyedi fotómontázs borítóval, volt benne hozott kedvenc könyv átborítózása, voltak benne kifesthető mesék, tudományos írások, regények, családfa kutatások… mind megannyi élettörténet is egyben. A könyvek megálmodójának a kész könyv olyan, mint egy újabb gyermek születése, nekem nyomdászként hasonló az élmény, de nekem hamarabb el kell, hogy engedjem, hiszen Te fogod őt gondozni, dédelgetni, eladni az érdeklődőknek.

2016-szines-termekpaletta-konyvon-kivul

A könyvgyártás számomra a nyomdászat csúcsa!

Ha  a könyveket nem veszem bele a statisztikába, akkor kapom meg a Katiötleteket, vagyis a nyomdai úton előállítható ötleteket.

Nagyon szerettem készíteni az egy darabos szilikon karkötőket, az egyedi minicsokikat és táblás csokikat, a 3D műgyanta matrica alapanyagból a szerelmes pároknak a szív és puzzle formájú összeilleszthető kulcstartókat, a fényképes matricákat, amiből én is készítettem magunknak fényképes családfát. Az idézetes névjegykártyák és az értékes vagy feliratos karkötők  és tollak is mind népszerűek voltak. Szeretem a Sosem felejtem el ajándékokat készíteni. Szeretem, hogy egy könyvjelzőt is tovább lehet gondolni és akár memóriakártyát is lehet belőle készíteni, ráadásul a foglalási rendszeremmel a legjobb áron. Ovis spirálos napló, exkluzív bőrkötésű egyedi burkolós napló, 800 oldalas cérnafűzött postakönyv… igen, ezek is kihívások voltak. Nem is kihívások, inkább csak hab a tortán.

Nem sok időt fordítottam még az online tananyagok összeállítására, de így is sokan készítették el a saját könyvborítójukat a leírásom szerint.

2016 igazi csapatmunka volt Veletek!

Szó szerint minden napra jutott új megrendelés, így kicsit koncentráltabban/katonásabban kellett intéznem a gyártásokat.

Kevesebb idő jutott a baráti hangulatú csevegésekre, feszesebb tempóban kellett Nektek is reagálni a leveleimre, de helytálltunk tisztességgel.

Gratulálok magunknak!

Szép munka volt!

Kívánom, hogy a 2017-es év is sok új Katiötleteket hozzon Nektek.

Köszönöm az egész éves közös munkát!

Üdv

Kati

 

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu
 
 

 

 

 

<